Адресар на Windows Server 2008

6 јули 2010 г.

Сл. 5-28. Избор на настани да го рестартирате влезете Конфигурирај ...

Наоѓа под: Образование - Тагови: , менаџер , , , инсталација , опции , системи , услуги , фајл - админ @ 05:05

Сл. 5-28. Избор на настани за рестартирање на најавување

Поставување на дополнително барање базен

Во прилог на основните параметри на конфигурацијата на опции и рестартирање на апликацијата базен за систем администраторите може да конфигурирате додатни опции за контрола на однесувањето на бизнис процеси. За пристап до овие поставки во IIS менаџер услуги (IIS (повеќе ...)

Powered by WordPress