Адресар на Windows Server 2008

12 Јули 2010 година

Додадени фајлови: Интернет. конфиг Еден од најчестите проблеми ...

Наоѓа под: Образование - Tags: , подесувања , сервер , администрација , фајл - админ @ 03:01

Додадени фајлови: Интернет. config

Еден од најчестите проблеми поврзани со трчање веб апликации и веб сајтови е да се зачува поставувањата кога се движите помеѓу сајтови сервери. Во претходните верзии јас често се треба рачно да го ре-креира поставките за правилно функционирање на сајтот.

Во верзија на IIS 7.0 се користи (повеќе ...)

Powered by WordPress