Адресар на Windows Server 2008

21 Април 2010

1. Стартувајте го вашиот компјутер Server2

Наоѓа под: Windows - Tags: Услуги , Windows , , мрежа , мрежата - админ @ 12:04

1. Запустите компьютер Server2 1. Стартувајте го вашиот компјутер Server2. По неколку секунди да се започне PXE boot процесот, а локалните DHCP клиент-Веднаш испраќа барањето за IP-адресите на компјутерот Server2. Кога на IP-адреси ќе се распределуваат, системот бара да притиснете F12 за да започне процесот на мрежна услуга говорница.

2. На вашиот компјутер, Server2, кликнете F12. За да го направите ова, ќе имаат само неколку секунди. Ако немате време - рестартира Server2 и да почне одново (повеќе ...)

На пазарот (помалку од 25 клиенти) Сл. 1-37. Multiurovnevye ...

Наоѓа под: Услуги - Tags: Windows , , , лиценца , сервер , мрежа , систем , за управување , вежба - админ @ 12:04

На пазарот (помалку од 25 клиенти)

Сл. 1-37. Multiurovnevye мрежа обично бараат истовремено спроведување на ангиоедем - и IAC лиценцирање

Како што можете да гледате на сликата е прикажан приватна мрежа со четири места. На местото на седиштето 500 клиенти имаат потреба од користење на ангиоедем-Да - tsenzirovaniya, па трчање ангиоедем-активирана. (Два сервери, како што е прикажано на сликата (повеќе ...)

МАК независни Активирање независен активирање се врши во две фази

Наоѓа под: Услуги - Tags: Microsoft , Windows , , , , сервер , мрежа , систем , инсталација - админ @ 12:04

МАК независни Активирање независен активирање се врши во две фази. Во првата фаза - за да влезат во МАЦ во секој компјутер. Можете да го направите тоа во текот на инсталацијата на оперативниот систем или после. По инсталацијата можете да внесете клучен клиент на локално волшебник промени на производот клуч (Промена на производот Клучни волшебникот) или пак од далечина - тоа треба да се поврзе со компјутер со помош на Том Нови Активирање Алатка за управување (VAMT).

ЗАБЕЛЕШКА Како што можете да купите (повеќе ...)

Powered by WordPress