Direktorja e Windows Server 2008

22 shtator 2010

HBM LG-810. Bluetooth Headset me djepin me panele diellore.

Paraqitur sipas: Windows , System - admin @ 08:09

LG ka njoftuar zyrtarisht një të ri-kufje Bluetooth LG HBM-810, e cila është një stil accessory, e plotësuar me një djep që vjen me built-in panele diellore. Re-kufje Bluetooth LG HBM-810 ka një dizajn të rreptë elegant dhe është e pajisur me dy mikrofona, zvogëlimin e zhurmës dhe jehonë teknologji anulim, funksion holomorphic ...

Motorola EX300. telefoni celular i ri nga Sony Ericsson.

Paraqitur sipas: Windows , System - admin @ 08:08

Faqen zyrtare të Sony Ericsson, një pajisje e re nuk paraqitet më parë nën EX300 emrin Motorola. Telefonisë celulare Motorola EX300 është bërë në formë faktor Monobllok dhe në bazë të krijoj platforma Qualcomm. Pajisja mbështet një rrjet i standardeve / GPRS / EDGE 900/1800/1900 MHz dhe WCDMA / HSDPA 900 / 2100 MHz. Pajisja ka në bord 2, ...

Acer Metal lëngshme. Elegant dhe tërheqëse Android smartphone-.

Paraqitur sipas: Windows , System - admin @ 08:08

Acer Inc zyrtarisht prezantoi një pajisje me stil dhe tërheqëse me emrin e Metal Acer lëngshme. Communicator Metal Acer Liquid bërë në formë faktor monblochnom me pa tastierë fizike, cili organ është prodhuar nga alumini me cilësi të lartë dhe plastike. Pajisja është duke një sistem operativ Android 2,2 me shtimin e kompanisë ...

rekord e Vjetër "

Powered by WordPress