Direktorja e Windows Server 2008

12 Maj 2010

Krijimi i një paketë Installer Windows për shpërndarjen e largët ...

Paraqitur sipas: Services - Tags: Windows , kontrollues , , , program , server , , Sherbime - admin @ 07:08

Создание пакета установщика Windows для распределения удаленного... Krijimi i një paketë Installer Windows për shpërndarjen e aplikimit të largët RemoteApp

Në vend të kësaj, RDP-fotografi, ju mund të krijojë dhe të shpërndajë e-MSI fotografi. Për të përmbushur këtë detyrë, zgjidhni listën e programeve RemoteApp Manager Terminal Services (TS RemoteApp Manager) kërkuar që ju të aplikimit dhe klikoni Installer paketë Krijo (more ...)

11 Maj 2010

Le Konsumatorët do të jetë NRI. © ol5 në "nvetreykm Th shlyugg> m Neni Terminal

Paraqitur sipas: Services - Tags: Windows , , politika , Network , Sherbime - admin @ 03:35

Le Konsumatorët do të jetë NRI. © ol5 në "nvetreykm Th shlyugg Neni m terminale>. SGredeleniate v. gelntikey domenin e tyre

Shpërndarjes nëpërmjet web qasje në Terminal Services

Fig. 4-26. Krijimi i një file-RDP që tregon zbatimin RemoteApp

Vendosja Paketa

Ju mund të specifikoni një vend për të shpëtuar paketën, konfigurimin e largët pzdkdochete aplikimit RemoteApp dhe mundësitë e vendosur për të kontrolluar

Fig. (more ...)

10 Maj 2010

Fig. 4-25. Konfiguruar Qasja Web për Shërbimet e Terminalit për ...

Paraqitur sipas: Services - Tags: Menaxher , qasje , , Programe , Sherbime - admin @ 09:23

Fig. 4-25. Konfiguruar Web Qasja në Terminal Services për informacione të aplikimit RemoteApp edhe nga një server

Рис. 4-25. Конфигурирование веб-доступа к службам терминалов для получения... Krijimi i një aplikimet RDP-file RemoteApp

Ju mund të krijoni një RDP- file ndonjë kërkesë në dispozicion në listën e kërkesave të largët RemoteApp (RemoteApp Programs) RemoteApp Manager Terminal Services (TS RemoteApp Manager). Për ta bërë këtë, thjesht zgjidhni aplikimit nga lista dhe pastaj kliko Krijo RDP file- (more ...)

rekord e Vjetër "

Powered by WordPress