Direktorja e Windows Server 2008

22 korrik 2010

15. Në panelin e majtë të IIS Manager Services (IIS Manager), klikoni New ...

Paraqitur sipas: Praktikë - Tags: , Menaxher , , settings , server , shërbimet , menaxhimin , file - admin @ 12:04

15. Në panelin e majtë të IIS Manager Services (IIS Manager), kliko krijuar rishtas objekt Contoso Test Site. Vini re se në kuadratin e Veprimet (Veprimet) janë të ekipit për të punuar me faqen e internetit. Për të verifikuar konfigurimin e faqes, click Review *: 8.000 (http) (Shfletoni *: 8.000 (http)). Internet Explorer hapet automatikisht dhe lidhet me http://Server2:8000.contoso site. com. Në Web browser ju duhet të shohin fillimin (more ...)

16 korrik 2010

Për faqet e internetit dhe aplikacionet ueb, të cilat janë përdorur fillimisht përmbajtje statike, procesi ...

Paraqitur sipas: Praktikë - Tags: , Windows , përdorni , , , settings , server , Sherbime - admin @ 02:00

Për faqet e internetit dhe aplikacionet ueb, të cilat janë përdorur fillimisht përmbajtje statike, migrimit të IIS 7,0 nuk është një problem. nevojshëm vetëm për të lëvizur me përmbajtjen dhe rindërtimin e të gjitha parametrat që kanë lidhje me nivelin e një vendi apo aplikimit. Megjithatë, ajo duhet të marrë parasysh mundësitë e tjera dhe i kushtoj vëmendje të nuanca në llojet e tjera të kërkesave, të tilla si Policia e Shtetit. NET, duke përdorur arkitektonike komponentët e IIS 6.0. Në këtë seksion, ne shqyrtojmë (more ...)

6 korrik 2010

Fig. 5-28. Përzgjedhja e ngjarjeve për të rifilluar Konfiguro logging ...

Paraqitur sipas: Arsimi - Tags: , Menaxher , përdorimi , , , opsionet , sistemet , shërbimet , file - admin @ 05:05

Fig. 5-28. Përzgjedhja e ngjarjeve për të rifilluar logging

Vendosja pishinë shtesë aplikim

Përveç parametrat bazë të konfigurimit opsionet dhe rifillimi pishinë aplikimit për sistemin administratorët mund ta konfiguroni opsione shtesë të kontrolluar sjelljen e proceseve të biznesit. Për të hyrë në këto rregullime në Manager Shërbimet IIS (IIS (more ...)

rekord e Vjetër "

Powered by WordPress