Direktorja e Windows Server 2008

22 shtator 2010

SunSay kanë Vіnnitsyu nuk priїde

Paraqitur sipas: Programet , Miscellaneous - admin @ 08:11

i20 hvilin 2010/09/22 11:00 / IBR /
FaceBook LiveJournal facebook Twitter

lіder Kolishnіy i vokalіst legjendar harkіvskogo buzë 5'nizza Andrij
Sun Zaporozhets 25 Veresnya në artin klubі portal Luvs fajtor prezentuvati
vіnnichanam programa saj akustichnu.

Trashje është shkaktuar nga një virus?

Paraqitur sipas: Programet , Miscellaneous - admin @ 08:11

2010/09/22 10:58 iZdravoE / IBR /
Trashje është shkaktuar nga një virus?

Sipas shkencëtarëve nga SHBA, trashje mund të jetë një pasojë
infeksion viral.

HP TouchSmart 310-1037: 700-dollar-copë desktop

Paraqitur sipas: Programet , Miscellaneous - admin @ 08:11

2010/09/22 10:54 iPCnews.ru / IBR /
HP ka nisur të fundit kompjuterin e saj desktop
TouchSmart 310-1037, e vlerësuar me 700 $, dhe me personel
kopje të licencuar të Windows 7 Home Premium.

rekord e Vjetër "

Powered by WordPress