Direktorja e Windows Server 2008

6 korrik 2010

Fig. 5-28. Përzgjedhja e ngjarjeve për të rifilluar Konfiguro logging ...

Paraqitur sipas: Arsimi - Tags: , Menaxher , përdorimi , , , opsionet , sistemet , shërbimet , file - admin @ 05:05

Fig. 5-28. Përzgjedhja e ngjarjeve për të rifilluar logging

Vendosja pishinë shtesë aplikim

Përveç parametrat bazë të konfigurimit opsionet dhe rifillimi pishinë aplikimit për sistemin administratorët mund ta konfiguroni opsione shtesë të kontrolluar sjelljen e proceseve të biznesit. Për të hyrë në këto rregullime në Manager Shërbimet IIS (IIS (more ...)

5 korrik, 2010

Vendosja e një alternativë për të ndaluar rifillimi ...

Paraqitur sipas: DNS - Tags: qasjes , përdorimit , , , settings , rolet , Server , Sherbime - admin @ 03:09

Vendosja e restart

Një alternativë për të ndaluar pishinë aplikimit është rifillimi atë me komandën restart (Recycle) në kuadratin e Veprimet (Veprimet). Ky urdhër automatikisht Rivendos procesin aktual IIS punëtor pas ekzekutimit të queries ekzistues. Avantazhi është se përdoruesit e nuk e vërejnë dështimin Shërbimi në kompjuter - vetëm e punës do të zëvendësohet shpejt me ato të reja. aplikimit pishina Rifillimi janë zakonisht (më shumë ...)

16 qershor 2010

Server Manager gjithashtu tregon informacion ...

Paraqitur sipas: System - Tags: Internet , Services , Windows , Menaxher , qasja , , lidhë , roli , server , instalimin - admin @ 05:37

Диспетчер сервера также отображает информацию... Server Manager gjithashtu tregon informacion rreth shërbimeve të instaluar për rolin e Web Server (IIS), siç tregohet në Fig. 5-8. Për të bërë ndryshime konfigurim, ju mund të përdorni lidhjet Shto Roli Services (Shto Roli Services) dhe fshini rolet e shërbimit (Elimino Roli Services).

Fig. 5-7. Shiko statusin e rolit të Web Server (IIS) (more ...)

rekord e Vjetër "

Powered by WordPress