Direktorja e Windows Server 2008

22 korrik 2010

15. Në panelin e majtë të IIS Manager Services (IIS Manager), klikoni New ...

Paraqitur sipas: Praktikë - Tags: , Menaxher , , settings , server , shërbimet , menaxhimin , file - admin @ 12:04

15. Në panelin e majtë të IIS Manager Services (IIS Manager), kliko krijuar rishtas objekt Contoso Test Site. Vini re se në kuadratin e Veprimet (Veprimet) janë të ekipit për të punuar me faqen e internetit. Për të verifikuar konfigurimin e faqes, click Review *: 8.000 (http) (Shfletoni *: 8.000 (http)). Internet Explorer hapet automatikisht dhe lidhet me http://Server2:8000.contoso site. com. Në Web browser ju duhet të shohin fillimin (more ...)

17 korrik 2010

IIS 6 Compatibility Management (IIS 6 Compatibility Management) Kjo ...

Paraqitur sipas: Praktikë - Tags: Windows , , settings , server , file - admin @ 08:04

IIS 6 Menaxhimi Compatibility (IIS 6 Compatibility Management) Ky komponent siguron mbështetje për dy komponentet e skenarëve dhe Administrimit IIS 6.0: Baza objekt Admin (Admin Base Object (ABO)) interface dhe Active Directory Services Interface (ADSI). Me bazë Web aplikacione që përdorin këto teknologji, të dhënat komponentet e nevojshme për funksionimin e duhur. Përveç kësaj, për të përfshirë të tjera compatibility options IIS 6,0 kërkon Service Roli Compatibility (more ...)

16 korrik 2010

Për faqet e internetit dhe aplikacionet ueb, të cilat janë përdorur fillimisht përmbajtje statike, procesi ...

Paraqitur sipas: Praktikë - Tags: , Windows , përdorni , , , settings , server , Sherbime - admin @ 02:00

Për faqet e internetit dhe aplikacionet ueb, të cilat janë përdorur fillimisht përmbajtje statike, migrimit të IIS 7,0 nuk është një problem. nevojshëm vetëm për të lëvizur me përmbajtjen dhe rindërtimin e të gjitha parametrat që kanë lidhje me nivelin e një vendi apo aplikimit. Megjithatë, ajo duhet të marrë parasysh mundësitë e tjera dhe i kushtoj vëmendje të nuanca në llojet e tjera të kërkesave, të tilla si Policia e Shtetit. NET, duke përdorur arkitektonike komponentët e IIS 6.0. Në këtë seksion, ne shqyrtojmë (more ...)

rekord e Vjetër "

Powered by WordPress