Direktorja e Windows Server 2008

22 shtator 2010

Motorola EX300. telefoni celular i ri nga Sony Ericsson.

Paraqitur sipas: Windows , System - admin @ 08:08

Faqen zyrtare të Sony Ericsson, një pajisje e re nuk paraqitet më parë nën EX300 emrin Motorola. Telefonisë celulare Motorola EX300 është bërë në formë faktor Monobllok dhe në bazë të krijoj platforma Qualcomm. Pajisja mbështet një rrjet i standardeve / GPRS / EDGE 900/1800/1900 MHz dhe WCDMA / HSDPA 900 / 2100 MHz. Pajisja ka në bord 2, ...

No Comments "

Nuk ka komente ende.

RSS për komentet për këtë post.

Lini një koment

Powered by WordPress