Адресар на Windows Server 2008

22 Септември 2010 година

SunSay имаат Vіnnitsyu не priїde

Наоѓа под: Програми , Разно - админ @ 08:11

i20 hvilin 2010/09/22 11:00 / ibr /
Фејсбук Твитер Facebook Livejournal

Kolishnіy lіder i vokalіst легендарниот harkіvskogo работ 5'nizza Andrij
Сонцето Zaporozhets 25 Veresnya во уметноста klubі портал за виновен LUVs prezentuvati
vіnnichanam своите akustichnu programa.

Дебелината е предизвикан од вирус?

Наоѓа под: Програми , Разно - админ @ 08:11

iZdravoE 2010/09/22 10:58 / ibr /
Дебелината е предизвикан од вирус?

Според научниците од САД, дебелината може да биде последица
вирусна инфекција.

HP TouchSmart 310-1037: 700-доларски парче десктоп

Наоѓа под: Програми , Разно - админ @ 08:11

iPCnews.ru 2010/09/22 10:54 / ibr /
HP го објави својот најнов десктоп компјутер
TouchSmart 310-1037, во вредност од $ 700, и располага
лиценцирана копија на Windows 7 Home Premium.

Стариот рекорд "

Powered by WordPress